Basikal Lipat

Basikal lipat ni adalah basikal yang bolef di lipat hehe.. :).. jadi, mudah kita nak bawa kemana-mana.. Pada mulanya nak beli basikal biasa saja.. bila difikirkan, mungkin lepas ni nak bawa ke office, so boleh lepas waktu kerja pusing-pusing.. Setakat ni hanya pusing-pusing kawasan taman sahaja… kat bawah ni specifications* basikal lipat @ Raleigh UGO:

UGO-SPecs

* http://basikalipat.blogspot.com/2012/04/raleigh-ugo.html

Gambar-gambar Raleigh Ugo aku:

20140419_184757 20140419_184735 20140418_073025

Advertisements

Heart Rate Monitor

Measure my activity dari Geonaute. Jenama ni ja yang mampu dibeli dalam RM175 termasuk penghantaran :).

 

FEATURES

Recording features: Stopwatch, heart rate (BPM and %HRmax), calorie and fat expenditure

Training Analysis: Stopwatch, heart rate (BPM and %HRmax), instant and total calorie expenditure, burnt fat (grams)

 

Nak tahu lebih ‘details’ boleh terus ke laman web geonaute.

 

onrhythm-310-access-grey-red-

 

Link berkaitan: http://www.decathlon.my/electronic/35/mesure-my-activity/

Hermm..

Dah lama tak update blog.. Semenjak Ada Facebook update menjadi mudah dan cepat.. Tetapi sebenarnya update di blog ni boleh bertahan lagi lama.. Contohnya: share resepi masakan, review tentang gadget, dll. Info-info ini akan sentiasa dapat dirujuk setiap masa.. Hermmm…