Xtreamer

” The Xtreamer Multimedia Streamer are portable players that allows vivid and crisp playback of dozens of multimedia files. Its users will be able to enjoy their favorite movies, home videos, digital music and digital photos on TV or Home-theater system, access hundreds of live net feeds and listen to their favorite internet radio stations.”

Xtreamer Features

Xtreamer Specs

Advertisements
Posted in IT | Tagged

4 thoughts on “Xtreamer

  1. aku dah pakai xtreamer ni dah… setakat ni ok la… cuma chip realtek ni panas sikit…. mede8er tu guna realtek jugak ka?… xtreamer ni ada support untuk technical dan juga forum…. aku pun dok ada dalam 200+ movie HD dah…. harddisk dah penuh dah…. sekarang ni mmmg popular gadget mcm nih….

  2. Hahaha..mmg tongkang movie ko nih. Aku tgk sebulan 1-2 citer jer…x sempat nk layan sgt. Anyway..Selamat menyambut Aidilfitri 2010 dari aku sekeluarga. Maaf zahir & Batin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s